Mobitel / Tablet

Mobitel / Tablet

Podržavanje Mobilnih i Tablet uređaja

Odlučili smo ti pomoći pronaći odgovarajuću aplikaciju za tvoj Mobilni ili Tablet uređaj kako bi se lakše i bolje povezao/la s nama i našom uslugom.

Za mobilne i tablet uređaje imamo malo drugačiji sistem. Svatko od nas danas posjeduje mobitel ili tablet, bio to Android ili Apple (iOS) uređaj.

Ovdje ćemo se odmah zaustaviti i napraviti razliku između Android i Apple (iOS) aplikacija.

  • Android uređaji su, kako kažemo "Open Source" uređaji što bi u prijevodu značilo da su tzv. "Otvorenog sistema" te zbog toga možemo postaviti bilo koju IPTV aplikaciju na Android mobitel ili tablet.
  • Apple (iOS) uređaji su više zatvorenog tipa, nemaju punu mogućnost korištenja aplikacija već samo one koje su navedene u App Store-u (Trgovini s aplikacijama).

Ponuditi ćemo ti aplikacije za koje ti nudimo podršku i koje su kompatibilne s našom uslugom TV4U World:

APLIKACIJE ZA ANDROID:
  1. Global Telecom OTT TV
  2. Smarters Player Lite
  3. TiviMate
  4. IPTV Extreme
  5. Kodi
APLIKACIJE ZA APPLE (iOS)
  1. Smarters Player Lite
  2. Cloud Stream

Navedene aplikacije koje su nabrojane si mogao/la primjetiti u sekciji ANDROID TV upravo iz razloga što se iste aplikacije mogu koristiti na Android TV-u.

 
Kako postaviti aplikaciju na MOBITEL / TABLET uređaj možeš pogledati klikom na aplikaciju.

ANDROID MOBITEL / TABLET

APPLE (iOS) MOBITEL / TABLET

Svjedočanstva

Naši klijenti nas vole!

Toliko sam tražila i patila se s ostavim prodavačima i nikako nisam mogla naći nekoga tko će mi pružiti uslugu gdje neće štekati TV kanali. NAPOKON SAM PRONAŠLA! Hvala TV4U od srca!
Onog mog muža ne mogu otjerati od TV-a. Svaki dan neka nova tekma, a hvala Bogu stavili ste preko 500 sportskih programa. Moram si kupiti TV za drugu prostoriju da mogu gledati serije. 😀