Računalo / Laptop

Računalo / Laptop

Podržavanje Računala / Laptopa

Odlučili smo ti pomoći pronaći odgovarajuću aplikaciju za tvoje Računalo / Laptop kako bi se lakše i bolje povezao/la s nama i našom uslugom.

Računalo / Laptop je dosta jednostavna stvar i lako je naučiti samo ako ti to stvarno želiš. Tako je isto i s programima koje ti nudimo za korištenje naše usluge.

Sve u svemu, instalacija je laka i jednostavna.
Ovoga puta ti nećemo ostavljati screenshot (slike) s uputstvima nego ćemo ti u samu sliku ispod postaviti link na kojem možeš preuzeti program i instalirati ga na svoje Računalo / Laptop.

Također kao što su Mobiteli / Tableti Androidi i Apple (iOS) uređaji, tako i računalo ima Windows i Mac OS sisteme. Moramo znati da su to dvije velike suprotnosti sistema zato te molim za pozornost.

  • WINDOWS OS - Za njega je jednostavna instalacija, postavimo ti link, preuzmeš program s navedenog linka i instaliraš...
  • MAC OS - Ako si korisnik Mac OS sistema onda znaš o čemu ti pišemo sada. Preuzimanje programa vršiš na način da program preuzmeš unutar App Store-a. Jednostavno zar ne?
WINDOWS OS PROGRAMI:
  1. Xtream Codes IPTV Player
  2. VLC Player
  3. IPTV Smarters Player
  4. SFVIP Player
  5. Kodi
MAC OS PROGRAMI:
  1. IPTV Smarters Player
  2. GSE Smart IPTV Pro
  3. Kodi
Da bi preuzeo program, klikni na sliku aplikacije.

Da bi preuzeo program, klikni na sliku aplikacije.
WINDOWS OS PROGRAMI

MAC OS PROGRAMI

Svjedočanstva

Naši klijenti nas vole!

Toliko sam tražila i patila se s ostavim prodavačima i nikako nisam mogla naći nekoga tko će mi pružiti uslugu gdje neće štekati TV kanali. NAPOKON SAM PRONAŠLA! Hvala TV4U od srca!
Onog mog muža ne mogu otjerati od TV-a. Svaki dan neka nova tekma, a hvala Bogu stavili ste preko 500 sportskih programa. Moram si kupiti TV za drugu prostoriju da mogu gledati serije. 😀