FAQ

Sve za tebe

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da bi se uštedjelo vrijeme čekanja korisnika na određena pitanja, pripremili smo ti već gotove odgovore na sva važna pitanja kao što su...

1. Uređaji i plaćanje

Za primanje naše usluge možeš koristiti sve uobičajene uređaje.
Android: Formuler, MAG, Mi Box, Fire TV Stick, Fire TV Cube
Engima: DreamBox, Gigablue, VU+Zero, Roku (NE PREPORUČUJEMO)
Ostalo: SmartTV, Laptop/PC, Mobitel

Preporučujemo Formuler z10 Pro – uvjerava izvrsnom kvalitetom i vrlo jednostavnim postavljanjem.
Jeftinija alternativa je Xiaomi Mi BOX S, koji također pruža briljantno streaming iskustvo po otprilike upola nižoj cijeni od Formulera z10 Pro.

Za plaćanje prihvaćamo PayPal, Mastercard, Visa, Aircash, Western Union.

U principu je moguće koristiti svoj FireTV stick za primanje IPTV-a, no riječ je o iznimno jeftinom proizvodu, što se nažalost očituje u ograničenoj kvaliteti. Klikni OVDJE za naš vodič za FireTV Stick.

Još uvijek
trebaš pomoć?

2. VPN, brzina interneta i aplikacija

Preporučujemo najmanje 16 do 32 Mbit/s za Full HD sadržaj. Potrebna je stabilna internetska veza.

Obično VPN nije potreban. Međutim, u nekim slučajevima može biti potreban VPN za zaobilaženje regionalnih blokova. Stoga je preporučljivo koristiti Android box u svakom slučaju.

Svaki kupac može odabrati koju IPTV aplikaciju će koristiti. Preporučujemo našu Global Telecom OTT TV aplikaciju.

3. Dopuštanje nepoznatih izvora, EPG i ostalo...

Ovdje objašnjavamo kako možeš promijeniti DNS poslužitelj svog FRITZ!Box-a.

Što je DNS poslužitelj? – DNS poslužitelj je odgovoran za rješavanje adresa domene.

Preporučate li promjenu DNS poslužitelja? – Preporučamo promjenu DNS poslužitelja tvog uređaja, jer ti to omogućuje da izbjegneš manipulaciju svog internet provajdera, koji je možda postavio moguće blokade.

Korak 1: Otvori sučelje FRITZ!Box u internetskom pregledniku na sljedećoj adresi http://fritz.box/ i pristupi svom uređaju. Također će ti trebati tvoja lozinka za FRITZ!Box. Nakon unosa, molimo te da odabereš na “Login”.

1

Korak 2: Sada bi trebao/la biti u korisničkom sučelju svog FRITZ!Boxa. Za podešavanje DNS adrese, molimo te da klikneš na “Internet”→“ vrsta pristupa ili “access data”→“DNS server“.

2

Korak 3: Molimo postavi zadanu postavku “ISP-assigned DNSv4 servers (recommended)” i “Use other DNSv4 servers

3

Korak 4: Sada samo trebaš unijeti preporučeni DNS poslužitelj. Između ostalih možeš koristiti i onu od Googlea, koju smo također prikazali u primjeru.

4

Korak 5: Ponovi korak u polju DNSv6. Ovdje također unesi IPv6 adrese DNS poslužitelja.

5

Korak 6: Da bi spremio/la promjene koje si napravio/la, molimo te odaberi “Apply“. Osim toga, izvršenje će se možda morati potvrditi na FRITZ!Boxu pritiskom na bilo koju tipku. Nakon što to učiniš, na rješavanje imena bit će odgovoreno putem novog poslužitelja.

6

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

Ovdje objašnjavamo kako promijeniti DNS poslužitelj tvog NetGear usmjerivača.

Što je DNS poslužitelj? – DNS poslužitelj je odgovoran za rješavanje adresa domene.

Preporučate li promjenu DNS poslužitelja? – Preporučamo promjenu DNS poslužitelja tvog uređaja, jer ti to omogućuje da izbjegneš manipulaciju svog internet provajdera, koji je možda postavio moguće blokade.

Korak 1: Otvori NetGear sučelje u internetskom pregledniku klikom na jednu od sljedećih adresa http://192.168.1.1/ ili http://192.168.0.1/ pristupi svom uređaju. Trebat će ti i lozinka za NetGear usmjerivač.

Korak 2: NetGear uređaji imaju dva primarna korisnička sučelja s različitim mogućnostima. Molimo odaberi karticu “Basics‘ nakon čega slijedi Internet opcija. Ako nemaš ovu karticu iznad, odaberi “Basic settings“.

Korak 3: Molimo idi na postavke sada”DNS server (Domain Name Service)” i promijeni zadanu postavku “Retrieve automatically from Internet provider” na “Use DNS server“.

1

Korak 4: Unesi podatke za “Primary DNS Server” i “Secondary DNS Server”.

Primary DNS server: 8.8.8.8

Secondary DNS server: 8.8.4.4

Korak 5: Da bi spremio/la promjenu, sve što sada trebaš učiniti je kliknuti “Apply“. Ako dobiješ dodatne upute za ponovno pokretanje usmjerivača, slijedi ih. Ako ga ne dobiješ, tvoje bi promjene trebale biti uspješne.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

Ovdje objašnjavamo kako dopustiti “Nepoznate izvore” na tvom FireTV uređaju.

Budući da ćemo na FireStick učitavati aplikacije poput Global Telecom OTT TV ili SmartIPTV, moramo omogućiti sigurnosnu opciju “Apps from unknown sources” u postavkama FireSticka. Slijedi korake u nastavku:

Korak 1: Moraš biti na početnom zaslonu svog firetv stick-a. Odaberi opciju “Settings“.

1

Korak 2: U postavkama idi na opciju “My Fire TV.

2

Korak 3: Sljedeća opcija kojoj pristupaš su “Developer Options“.

3

Korak 4: Sada aktiviraj opciju “Apps from Unknown Sources“.

Ovo trebaš omogućiti samo ako je trenutno onemogućeno.

4

Korak 5: Bit ćeš upitan/a s upozorenjem da nije sigurno. Pojavljuje se poruka jer aktivacija također može instalirati aplikacije koje se ne mogu naći u trgovini Amazon. Molimo aktiviraj opciju. Preporučujemo samo user-friendly aplikacije. Dakle, nema razloga za brigu.

Molimo klikni sada “Activate / Turn on.

5

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

Život je lakši uz pomoć

Savjeti, trikovi i još mnogo toga

Da bi se uštedjelo vrijeme čekanja korisnika na određena pitanja, pripremili smo ti već gotove odgovore na sva važna pitanja kao što su...

4. Upute za postavljanje aplikacija.

Logo-GTOTV

Podešavanje Global-Telecom aplikacije na Android uredjajima (Telefon, Tablet, Android Box)

1. Idi na nalog/account na Google Play Store, potrebna ti je email adresa za prijavu, ako je nemaš, napravi novu na gmail.com ili neki sličan sistem. Na Google Play Store upiši u polje Search for apps & games: Global-Telecom OTT TV

2. Nakon unosa Global-Telecom OTT TV dobit ćeš sljedeći rezultat:

3. Odaberi Global-Telecom OTT TV aplikaciju i instaliraj je s “Install“, pričekaj da se instalira i pokreni sa “Open“:

4. Nakon pokretanja dobit ćeš sljedeći ekran na kojem unosiš sljedeće (prethodno odaberi da li ti je uređaj mobilni ili je TV i spremi):

U polje ispod unesi svoje korisničko ime/username i polje ispod tvoju lozinku/password. Nakon provjere da si sve uradio kako treba (ako stisneš simbol oka vidjet ćeš svoj password/lozinku) stisni “LOGIN”:

5. Nakon ispravnog unosa dobit ćeš sljedeći ekran:

Live TV je gledanje TV kanala, Movies je izbor filmova, a Series je izbor serija. Catch up je gledanje odabranih TV kanala unazad 3 dana. Da bi ti ta opcija radila prvo moraš odabrati “Install EPG” opciju koju ćemo namjestiti u sljedećem koraku, sada ispod Live TV, Movies i Series imaš tekst “DOWNLOAD“, stisni na svaki od njih da bi se dobio najnovji sadržaj.

6. Idemo podesiti “EPG“, elektronski program, to jest kada se što emitira na Live TV kanalima, raspored programa. Ideš na “Settings”, simbol je zupčanik.

Klikni tu da dobiješ sljedeći ekran:

Idi na opciju “EPG“:

Dobit ćeš sljedeći ekran:

Klikni na “Inbuilt EPG Source” i nakon toga na “SAVE“:

Izlaziš natrag na “SETTINGS” sa back opcijom (ili strelica natrag na daljinskom upravljaču)

7. Sada moraš podesiti da svakog dana dobivaš najnovije liste kanala, filmova i serija. Idi nazad u “SETTINGS” te na opciju “AUTOMATION“:

Podesi da opcija “Auto-Update Live,Movies & Series” bude na 1 dan (pri instalaciji je na 2 dana):

Klikni na brojku pored strijelice prema dolje i “Days“:

Idi na “Save Changes” i na sljedeće podešavanje

8. I dalje smo u “SETTINGS“, idemo na opciju “Player Selection

Kada otvoriš tu opciju idemo provjeriti da li je “LIve” podešen na “NATIVE Player“:

17

Ako nije, kliknuti na opciju pored “Live” i pojaviti će se sljedeće:

18

Odabrati “NATIVE” kao na slici gore i na opciju “BACK“. Sva podešavanja su završena te možeš uživati u ponudi naše platforme:

Opcija “LIVE WITG EPG” daje informacije koji kanali imaju TV program i možeš odlučiti kada što gledati. Izaberi opciju “LIVE WITH EPG” te ćeš dobitisljedeći ekran:

Kada odabereš kategoriju, dobiti ćeš na primjer za “Movie/Film” sljedeće:

Ovdje s lijeve strane je spisak kanala kada se što emitira, tako da znate kada što možete gledati.

Opcija “Catch-Up” služi za gledanje kanala koje si propustio/la, kanal koji se snima sveukupno 3 dana unazad snimljenih programa. Odaberi opciju “Catch-Up” i dobit ćeš sljedeće:

Odaberi kategoriju i dobiti ćeš sljedeće (primjer je za “Movie/Film“):

Kada odabereš kanal koji želiš gledati, dobiti ćeš slično ovome:

Odaberi željeni datum i u njemu naziv toga što želiš gledati:

34

Klikni “Play” i željeni sadržaj će se reproducirati. Svaki sadržaj se snima prema EPG podacima i može se dogoditi da se željeni program prenese u sljedeći snimljeni ili da kasni od trenutka snimanja.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

siptv-removebg-preview

Smart IPTV postavljanje

Smart IPTV aplikacija može se koristiti na starijim SAMSUNG Smart TV-ima s Tizen OS-om, LG Smart TV-ima s WebOS-om te također na Android uređajima. Smart IPTV nudi ti 7-dnevnu besplatnu probnu verziju nakon početne instalacije. Za potpunu aktivaciju Smart IPTV aplikacije (SIPTV) potrebno je izvršiti jednokratnu uplatu od 5,49 €. Da bi aktivirao/la svoju MAC adresu, klikni OVDJE.

Kako postaviti Smart IPTV

Nakon što instaliraš Smart IPTV aplikaciju na svoj uređaj, prvo moraš saznati svoju MAC adresu. klikni OVDJE da bi prenio/la svoj popis. Također moraš moći vidjeti svoju MAC adresu u aplikaciji Smart IPTV, koja je potrebna za slanje popisa na uređaj.

1

Korak 1: Posjeti sljedeću web stranicu koristeći pametni telefon, prijenosno računalo ili računalo da bi preuzeo/la popis na svoj uređaj:

Korak 2: Sada bi trebao/la imati spreman svoj M3U URL, koji možeš vidjeti na svom korisničkom računu. Za daljnju pomoć u tom pogledu možeš koristiti sljedeću pomoć: pristup pregledu

Korak 3: Unesi M3U URL u polje “URL” uključeno (označeno plavom bojom).

Korak 4: Nakon toga tražimo da uneseš svoju MAC adresu u oba “MAC” Pogreška (označeno zelenom), a zatim “Delete” napraviti. Time se brišu prethodni popisi učitani na MAC adresu.

Korak 5: Kako bi učitao/la popis na svoj uređaj, prvo moraš riješiti potrebnu Captcha, a zatim kliknuti “Send”.

2

Korak 6: Sada bi trebao/la jednom kliknuti u aplikaciji “Restart” ili ”Ponovno učitati” ili alternativno pritisni i kratko drži tipku “0” na daljinskom upravljaču.

Gotovo!

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

IPTV Smarters Logo

Informacije o aplikaciji IPTV Smarters Pro

IPTV Smarters App je besplatno rješenje za uživanje u Super IPTV iskustvu. IPTV Smarters ima različite funkcije koje pojednostavljuju rukovanje aplikacijom i poboljšavaju IPTV iskustvo. Aplikacija IPTV Smarters može se instalirati na različite uređaje kao što su Windows, iOS, MAC, Android i SmartTV uređaji (Samsung & LG). Uz IPTV Smarters aplikaciju također imaš savršeno rješenje da ne propustiš svoje omiljene emisije, sportske događaje ili filmove dok si u pokretu. Također možeš kupiti verziju “IPTV Smarters Pro” u postavkama aplikacije kako bi mogao/la koristiti dodatne opcije.

Značajke IPTV Smarters Pro aplikacije

 • – Podrška za kanale uživo, kao i sadržaj video na zahtjev
 • – Podržava Xtream Codes API
 • – EPG podaci su podržani
 • – Moguća je promjena veličine međuspremnika video playera
 • – Chromecast je podržan
 • – Moguć PIN za zaštitu mladih
 • – Integrirani player
 • – Automatsko ažuriranje EPG-a
 • – Podržava automatsku reprodukciju nove epizode (VOD)
 • – Podržani su vanjski playeri.
 • – Nedavno dodani sadržaj videa na zahtjev prikazuje se zasebno
 • – Ugrađeni test brzine

Preduvjet za postavljanje IPTV Smarters Pro aplikacije

Za postavljanje IPTV Smarters aplikacije potreban ti je pristup koji možeš kupiti putem našeg portala za korisnike. Naš portal za korisnike možeš pronaći ovdje: https://my.tv4uworld.com/

Također ti je potreban korisnički račun za pristup narudžbi. Ovdje objašnjavamo kako možeš stvoriti vlastiti korisnički račun: pristup pregledu

Provjeri imaš li instaliranu najnoviju verziju aplikacije IPTV Smarters kako bi izbjegao/la moguće programske pogreške u aplikaciji.

Preuzmi aplikaciju IPTV Smarters Pro

Available-on-Google-Play Download-for-iOS Available-on-MAC Download-for-Windows

 

Postavljanje IPTV Smarters Pro aplikacije

Korak 1: Instaliraj najnoviju verziju aplikacije IPTV Smarters na svoj uređaj kako bi izbjegao/la programske pogreške.

Korak 2: Čim je aplikacija IPTV Smarters uspješno instalirana, molim te da otvoriš aplikaciju.

Korak 3: Molimo odaberi opciju “ADD YOUR PLAYLIST ( via XC API )”.

1

Korak 4: Sada bi trebao/la primiti poruku, samo je moraš prihvatiti. Da bi to učinio/la, idi na “Prihvati”.

Korak 5: Sada bi se trebao/la moći prijaviti. Unesi podatke na sljedeći način.

2

Korak 6: U polje “Any Name” možeš unijeti nadimak za svoj pristup. Preporučamo naziv svog IPTV davatelja (TV4U).

3

Korak 7: Unesi svoje korisničko ime koje možeš vidjeti na korisničkom računu.

4

Korak 8: Sada moraš unijeti svoju pristupnu lozinku.

5

Korak 9: Sada unesi URL hosta, kako slijedi: http://ott.global-telecom.eu:25461

6

Korak 10: Sada sve što trebaš učiniti je otići na “ADD USER” da unesete pristup za IPTV Smarters Pro aplikaciju.

Korak 11: Možda će se prvo morati učitati sadržaj, što može potrajati nekoliko minuta. Nakon što se sadržaj učita, tvoj je uređaj u potpunosti postavljen s aplikacijom IPTV Smarters.

Korak 12: Sada bi trebao/la sletjeti u glavni izbornik aplikacije. Molimo prvo dodaj EPG podatke klikom na “INSTALL EPG“.

7

Sada je tvoja IPTV Smarters Pro aplikacija postavljena!

Savjeti i trikovi za poboljšanje IPTV iskustva

Ovdje objašnjavamo kako možeš poboljšati IPTV iskustvo s aplikacijom IPTV Smarters Pro.

Možeš preuzeti dodatni player za poboljšanje kvalitete strujanja. Za to možeš preuzeti VLC Media Player ili bolji MX Player. Ovu promjenu možeš napraviti i ako aplikacija IPTV Smarters Pro ne reproducira nijedan kanal.

Da bi zaobišao moguće filtere od svog ISP-a, možeš koristiti VPN ili promijeniti DNS poslužitelj usmjerivača. Ovdje možeš pronaći upute kako to učiniti:

FRITZ!KUTIJA: USKORO

NETGEAR: USKORO

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

tivimate-logo

Informacije o aplikaciji TiviMate

TiviMate IPTV Player je prekrasna aplikacija s ugrađenim EPG-om i nevjerojatnom kvalitetom IPTV streaminga. Uz TiviMate možeš pristupiti i TV-u uživo i video sadržaju na zahtjev. Aplikacija TiviMate dostupna je za sve Android uređaje i Android TV uređaje. Postoji i besplatna i premium verzija aplikacije.

Značajke aplikacije TiviMate

 • – Moderno korisničko sučelje
 • – Podržava više playlist-a
 • – EPG automatsko ažuriranje
 • – Favoriti se mogu postaviti
 • – Nadoknaditi dostupno
 • – funkcija pretraživanja

Zahtjev za postavljanje aplikacije TiviMate

Za postavljanje TiviMate aplikacije potreban ti je pristup koji možeš kupiti putem našeg portala za korisnike. Naš portal za korisnike možeš pronaći ovdje: https://my.tv4uworld.com/

Također ti je potreban korisnički račun za pristup narudžbi. Ovdje objašnjavamo kako možeš stvoriti vlastiti korisnički račun: pristup pregledu

Provjeri imaš li instaliranu najnoviju verziju aplikacije TiviMate kako bi izbjegao/la moguće programske pogreške u aplikaciji.

Preuzmi aplikaciju TiviMate

Available-on-Google-Play

 

Postavljanje aplikacije TiviMate

Korak 1: Instaliraj najnoviju verziju aplikacije TiviMate na svoj Android uređaj kako bi izbjegao/la programske pogreške. Otvori aplikaciju sada. Ako dobiješ poruku  “TiviMate app is intended for using on TV boxes with a remote control. It is not optimized for devices with a touch screen.” moraš kliknuti “Use anyway”.

1

Korak 2: Nakon što si odradio/la prošli korak instalacije aplikacije TiviMate, dobit ćeš poruku da ne postoji valjani izvor TV kanala. Za ažuriranje popisa kupljenih proizvoda ideš na “Add playlist”.

2

Korak 3: Sada imaš izbor u pogledu vrste prijema. Preporučujemo korištenje opcije “Xtream Codes” jer ju je najlakše postaviti putem Xtream Codes API-ja.

3

Korak 4: Ako si se odlučio/la za Xtream kodove, trebat će ti pristupni podaci za popis koji si kupio/la. Ovdje ti pokazujemo kako dobiti svoje pristupne podatke s korisničkog računa: pristup pregledu.

4

Korak 5: Sada moraš unijeti tražene pristupne podatke i URL hosta u tražena polja.

5

Korak 5.1: Molimo unesi u polje “Server Address“ sljedeći URL hosta: http://ott.global-telecom.eu:25461

6

Korak 5.2: Unesi korisničko ime stečenog pristupa u polje “Username“. Ovdje ti pokazujemo kako dobiti svoje pristupne podatke s korisničkog računa: pristup pregledu

7

Korak 5.3: Sada moraš ići na “Password“ Unesi lozinku kupljenog pristupa. Kako možeš vidjeti pristupne podatke, imamo objašnjeno u Koraku 5.2.

8

Korak 5.4: Polje “Include VOD“ treba označiti prema zadanim postavkama, ako to nije slučaj, preporučujemo da ga označiš tako da imaš pristup sadržaju videa na zahtjev.

9

Korak 5.5: Nakon što uneseš svoje vjerodajnice, sljedeći korak je kliknuti “Next“.

10

Korak 6: Sada će se učitati popis za reprodukciju tvog kupljenog pristupa. To može potrajati nekoliko minuta, stoga budi strpljiv dok završi učitavanje.

11

Čestitamo! Sada si uspješno instalirao/la i postavio/la TiviMate na svom Android uređaju.

Ovdje možeš pronaći informacije o daljinskom upravljaču aplikacije TiviMate.

12

Savjeti i trikovi za poboljšanje IPTV iskustva

Ovdje objašnjavamo kako možeš poboljšati IPTV iskustvo s aplikacijom TiviMate.

Premium verziju aplikacije TiviMate možeš kupiti u aplikaciji pod Postavkama. Premium verzija daje ti pristup raznim funkcijama i postavkama, kao što su sustizanje, automatsko podešavanje brzine kadrova (AFR) i još mnogo toga.

Da bi zaobišao moguće filtere od svog ISP-a, možeš koristiti VPN ili promijeniti DNS poslužitelj usmjerivača. Ovdje možeš pronaći upute kako to učiniti:

FRITZ!KUTIJA: USKORO

NETGEAR: USKORO

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

FlixIPTV

Kako instalirati Flix IPTV na FireStick

Flix IPTV nije službeno dostupan na Amazon App Store-u. Morat ćeš prenijeti APK datoteku na Fire TV Stick pomoću aplikacije Downloader. Ali ne brini – lakše je nego što zvuči. Slijedi upute korak po korak u nastavku.

 1. Uključi svoj Fire TV Stick i idi na početni zaslon.
 2. Pomakni se ulijevo do “FIND”
 3. Pronađi “Downloader” ispod rezultata pretraživanja i odaberi ga.

select-downloader

4. Potvrdi s OK i učitaj “Aplikacija za preuzimanje” ispod.

Kao što smo već spomenuli, koristit ćemo Downloader za učitavanje Flix IPTV-a na FireStick. Međutim, prije nego što nastavimo, moramo promijeniti nekoliko postavki Fire TV Sticka. Ovdje su upute kako Dopustiti nepoznate izvore na Fire TV Stick. (važno, inače instalacija nije moguća)

5. Vrati se na početnu stranicu Fire TV Stick. Pronađi i otvori Downloader.

1

6. Upisati app.flixapp.tv i klikni gumb “Go”.

2

7. Program za preuzimanje počet će preuzimati APK datoteku s interneta.

8. Biti ćeš pitan kada preuzimanje završi. Odaberi “Install”.

3

To je to. Uspješno si instalirao Flix IPTV na svoj Fire TV Stick.

4

 

Kako koristiti Flix IPTV na Fire TV Stick-u

1. Otvori Aplikaciju Flix IPTV

5

2. Idi na lijevom izborniku u “Settings”.

6

3. Pomakni se prema dolje na sljedećem izborniku “User Account”.

7

4. Na zaslonu korisničkog računa zabilježi “Mac address”.

8

5. Otvori web preglednik na radnoj površini ili telefonu i idi na sljedeću adresu: https://flixiptv.eu/mylist

10

6. Nakon što dodaš podatke, klikni na gumb Send, i gotov/a si.

 

Flix IPTV FAQ

 

Gdje još mogu pristupiti Flix IPTV-u?

Flix IPTV možeš koristiti na svim Android uređajima i FireStick / Fire TV-u.

 

Je li Flix IPTV besplatan?

Flix IPTV ima jednotjedno besplatno probno razdoblje. Nakon toga moraš platiti 7,49€ za otključavanje na jednom uređaju ili TV-u.

 

Je li Flix IPTV vrijedan svoje cijene?

To ovisi o tvojoj upotrebi i vrsti IPTV usluge koju koristiš za strujanje putem Flix IPTV-a. Međutim, imaj na umu da je ovo jednokratna kupnja. Također možeš koristiti besplatnu probnu verziju da isprobaš Flix IPTV prije nego što ga platiš.

 

Kako mogu ažurirati Flix IPTV?

Čim bude dostupno novo ažuriranje za aplikaciju, dobit ćeš skočni prozor kao u nastavku koji od tebe traži da ažuriraš aplikaciju.

11

 

Čestitamo! Sada si uspješno instalirao/la i postavio/la FLIX IPTV na svom Firestick uređaju.

Savjeti i trikovi za poboljšanje IPTV iskustva

Ovdje objašnjavamo kako možeš poboljšati IPTV iskustvo s aplikacijom Flix IPTV.

Da bi zaobišao moguće filtere od svog ISP-a, možeš koristiti VPN ili promijeniti DNS poslužitelj usmjerivača. Ovdje možeš pronaći upute kako to učiniti:

FRITZ!KUTIJA: USKORO

NETGEAR: USKORO

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

IPTVExtremeLogo

Informacije o aplikaciji IPTV Extreme

Proizvođači IPTV Extremea nude aplikaciju u 2 varijante. Postoji besplatna verzija i IPTV Extreme Pro verzija. Aplikacija IPTV Extreme dostupna je samo za Android uređaje, a Pro verzija košta 1.19 € jednom u Google PlayStore-u.

Kliknite ovdje za aplikaciju: IPTV Extreme Pro (1.19 €): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pecana.iptvextremepro

Značajke IPTV Extreme aplikacije

 • – Ugrađeni player (napredni i jednostavni)
 • – Podržava Chromecast (Beta)
 • – Dostupna zaštita maloljetnika
 • – Podržava M3U
 • – Podržava Xtream kodove
 • – Multi EPG podrška (TV vodič)
 • – Automatsko ažuriranje EPG-a
 • – Sadrži logotipe programa
 • – Funkcija snimanja TV postaja uživo
 • – Funkcija timer-a za snimanje postaja
 • – Bez oglasa (samo za Pro verziju)

Preduvjet za postavljanje IPTV Extreme aplikacije

Provjerite imaš li instaliranu najnoviju verziju aplikacije IPTV Extreme kako bi spriječio/la moguće programske pogreške u aplikaciji.

Postavljanje IPTV Extreme aplikacije

Postavljanje pametnog TV uređaja

Korak 1: Molimo instaliraj najnoviju verziju IPTV Extreme App, nakon što si uspješno instalirali IPTV Extreme App, otvori ju.

Korak 2: Sada bi trebao/la vidjeti svoju MAC adresu svog uređaja u IPTV Extreme aplikaciji.

1

Korak 3: Idi na sljedeću web stranicu sa svojim pametnim telefonom, tabletom ili prijenosnim računalom kako bi učitao/la popis koji si kupio/la za svoj uređaj.

https://iptvextreme.eu/

Korak 4: Priložili smo kako možeš učitati M3U pristup koji si kupo/la za svoj uređaj.

Korak 4.1: Molimo unesi u polje “MAC adresa“ tvoja MAC adresa koju možeš vidjeti u aplikaciji IPTV Extreme na svom TV prijemniku.

2

Korak 4.2: Molimo unesi u polje “Naziv popisa za reprodukciju“ nadimak za playlistu, preporučamo naziv IPTV davatelja (TV4U World).

3

Korak 4.3: Sada moraš unijeti svoj kupljeni pristup (M3U) u polje “Playlist Link”. Ovdje objašnjavamo kako možeš vidjeti svoj pristup: pristup pregledu

Korak 4.4: Sada sve što trebaš učiniti je kliknuti “SAVE‘ za slanje M3U popisa za reprodukciju na svoj uređaj.

Postavljanje IPTV Extreme aplikacije na Android pametnom telefonu

Korak 1: Molimo instaliraj najnoviju verziju IPTV Extreme App, nakon što si uspješno instalirao/la IPTV Extreme App, otvori ju.

Korak 2: Molimo idi na 3 točke u gornjem desnom kutu.

Korak 3: Molimo odaberi “Playlist”.

Korak 4: Sada pritisni “ADD PLAYLIST”.

Korak 5: Molimo odaberi “FILE OR LINK TO PLAYLIST”.

Korak 6: Molimo unesi u polje “Playlist Name“ nadimak za popis, preporučujemo naziv vašeg IPTV davatelja (TV4U). Sada sve što trebaš učiniti je unijeti svoj M3U URL u polje “Playlist Link or select file” i klikni “OK“.

Korak 7: Sada će aplikacija IPTV Extreme početi preuzimati tvoj M3U popis.

11

Korak 8: Popis je sada uspješno učitan, idi na “OK”.

12

Korak 9: Nakon što si uspješno dovršio/la sve korake, tvoj bi popis sada trebao biti vidljiv. Sada sve što trebaš učiniti je otići na svoj popis i moći ćeš uživati u potpunom iskustvu TV4U World usluge.

13

GOTOVO!

Savjeti i trikovi za poboljšanje IPTV iskustva

Ovdje objašnjavamo kako možeš poboljšati IPTV iskustvo s aplikacijom IPTV Extreme.

Možeš preuzeti dodatni player za poboljšanje kvalitete strujanja. Za to možeš preuzeti VLC Media Player ili bolji MX Player. Ovu promjenu možeš napraviti i ako aplikacija IPTV Extreme ne reproducira nijedan kanal.

Da bi zaobišao moguće filtere od svog ISP-a, možeš koristiti VPN ili promijeniti DNS poslužitelj usmjerivača. Ovdje možeš pronaći upute kako to učiniti:

FRITZ!KUTIJA: USKORO

NETGEAR: USKORO

Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

Kodi_logo Važno: Ako koristiš Android uređaj, preporučujemo našu Global Telecom OTT TV aplikaciju, izvedba naše aplikacije je znatno bolja. Ovdje objašnjavamo kako možeš koristiti svoj račun za aplikaciju Kodi.

Predstavljamo Kodi

Kodi je nagrađivani i besplatni softver za kućno kino koji se može instalirati na Linux, OSX, Windows, iOS i Android. Možeš postaviti svoj uređaj za korištenje za IPTV koristeći Kodi.

Instaliraj Kodi PVR IPTV Simple Client

Ako želiš koristiti Kodi kao IPTV softver za svoj uređaj, moraš instalirati najnoviju verziju Kodi-a. Sada kada si instalirao/la najnoviju verziju Kodi-a i trebaš pomoć pri postavljanju, možeš slijediti naš vodič. Ako trebaš dodatno učitati Kodi, posjeti naš vodič kako bi omogućio/la instalaciju iz nepoznatih izvora. Kako bi instalaciju napravio/la bez problema, izbrišite podatke:
 • Molimo idi na Settings → PVR and Live TV settings → General a onda moraš postaviti “Exact date“.
 • Molimo učini isto u “guide section“. Nakon toga idi na početni zaslon.
Korak 1: Molimo idi na “Settings“.
  1
  • Korak 2: molim te uđi u “Addons”
  2
  • Korak 3: Sada otvori opciju “Install from repository”
  3
  • Korak 4: Kada vidiš prozor s popisom spremišta, idi na “Kodi Add-on Repository (Ovo se pojavljuje samo ako je instalirano najmanje jedno spremište treće strane.)
   • Napomena: Ako nema “Kodi add-on repository‘ molimo nastavi s korakom 5.
  4
  • Korak 5: Sada idi dalje niz popis i odaberi “PVR clients
  5
  • Korak 6: Trebao/la bi moći vidjeti popis dodataka. Molim te izaberi “IPVR IPTV Simple Client“.
  6
  • Korak 7: Molimo pritisni sada “Install”.
  7
  • Korak 8: Pričekaj dok se instalacija ne završi. Primit ćeš obavijest u gornjem desnom kutu nakon što se “PVR IPTV Single Client” završi.

  Postavi svoj M3U popis za Kodi

  Da bi postavio/la svoj Kodi “PVR IPTV Simple Client” s M3U vezom koju si kupio/la od nas, moraš slijediti vodič korak po korak.
  • Korak 1: Molimo idite na Settings → Addons
  8
  • Korak 2: Sada moraš odabrati “My Addons“.
  9
  • Korak 3: Molim te izaberi “PVR clients” i idite na konfiguraciju “PVR IPTV Single Client“.
  10 11
  • Korak 4: Sada ćeš vidjeti postavke PVR IPTV Simple Client. Da bi instalirao/la M3U popis, trebaš unijeti M3U URL u “General → M3U playlist URL“, a zatim klikni “OK“.
  12
  • Korak 5: Ponovo pokreni svoj Kodi.
  14
  • Korak 6: Nakon ponovnog pokretanja Kodi-a, vidjet ćeš u gornjem desnom kutu da će se PVR Manager pokrenuti. To znači da će Kodi učitati kanale, VOD i EPG.
   • Napomena: Ako Kodi ne pokrene popis kanala, obrati se našem timu za podršku jer se tvoj popis mora smanjiti zbog preopterećenja tvog uređaja.
  15
  • Korak 7: Nakon što Kodi učita kanale, detalje o VoD-u i EPG-u, moraš otići na “TV → Channels“. Sada bi trebao/la moći vidjeti grupe i kanale.
  16

  Čestitamo na dovršetku postavljanja Kodi-a. Nadamo se da ćeš uživati gledajući TV.

  Rješavanje problema

  Ako Kodi nije uspio učitati popis kanala ili se zamrzne, kontaktiraj nas jer u tom slučaju tvoj popis kanala treba smanjiti.

  netiptv logo

  Uvod u Net IPTV

  Aplikacija Net IPTV može se koristiti na SAMSUNG Smart TV-u s Tizen OS-om, LG Smart TV-u s WebOS-om te također na Android uređajima. Net IPTV ti nudi 7-dnevnu besplatnu probnu verziju nakon početne instalacije. Da bi u potpunosti aktivirao/la Net IPTV aplikaciju, moraš izvršiti jednokratnu uplatu od 5.29€. Da bi aktivirao/la svoju MAC adresu, kliknite OVDJE.

  Kako postaviti Net IPTV

  Nakon što instaliraš NET IPTV aplikaciju na svoj uređaj, prvo što trebaš učiniti je saznati svoju MAC adresu. klik OVDJE da bi prenio/la svoj popis.

  1

  Područje označeno plavom bojom je MAC adresa

  Korak 1: Molimo unesi u “MAC / APP ID” MAC adresu svog uređaja.

  Korak 2: Nakon što je polje “TV MAC” popunjeno, sve što trebaš učiniti je riješiti captcha.

  Korak 3: Sada moraš kliknuti na “Add List” da bi mogao/la unijeti svoj M3U, koji možeš preuzeti sa svog korisničkog računa. Ovdje objašnjavamo kako pronaći URL: pristup pregledu

  Korak 4: Ovdje unesi svoj M3U URL.

  Korak 5: Sada pritisni “Add List” da pošalješ svoj M3U popis na svoj uređaj.

  2

  Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

  E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

  Setiptvpnggris

  Pokretanje Set IPTV

  Aplikacija Set IPTV može se koristiti na SAMSUNG Smart TV-u s Tizen OS-om, LG Smart TV-u s WebOS-om te također na Android uređajima. Uz Set IPTV dobivaš besplatno 7-dnevno probno razdoblje nakon prve instalacije. Za potpunu aktivaciju aplikacije Set IPTV potrebno je jednokratno uplatiti 14.99€. Da bi aktivirao/la svoju MAC adresu, kliknite OVDJE.

  Prednosti korištenja Set IPTV

  • Jednostavna instalacija tvoje IPTV pretplate
  • Snažan video coder
  • Podrška:
   • Korištenje M3U
   • Xtream kodovi

  Kako postaviti Set IPTV

  Koristi M3U

  Nakon što instaliraš aplikaciju Set IPTV na svoj uređaj, prvo što trebaš učiniti je saznati svoju MAC adresu. klik OVDJE da bi prenio/la svoj popis.

  1

  Korak 1: Molimo unesi u “TV MAC” MAC adresu svog uređaja.

  Korak 2: Sada moraš ući u “URL M3U“. Unesi svoj M3U koji možeš pronaći na korisničkom računu. Ovdje objašnjavamo kako pronaći URL: pristup pregledu

  Korak 3: Nakon što su polja “TV MAC” i “M3U URL” popunjena, ostaje ti samo riješiti Captcha.

  Korak 4: Sada pritisni “Send” da pošalješ svoj M3U popis na svoj uređaj.

  2

  Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

  E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

  VLC-logo

  Korak 1: Otvori VLC player.

  Korak 2: U VLC Playeru možeš otvoriti prozor mrežnog dnevnika prečacem “CTRL + N” ili klikni na “Media” u gornjem lijevom kutu, a zatim klikni na “Open Network Stream…”.

  Korak 3: Sada unesi svoj M3U URL.

  2

  Korak 4: Kanali se prikazuju na popisu za reprodukciju.

  Korak 5: Gotovo.

  Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

  E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

  chromecast1

  Upute kako streamati IPTV pomoću Chromecast sticka

  Ako želiš gledati različite filmove, TV emisije ili TV kanale uživo, onda su IPTV najbolje rješenje. Možeš dobiti različite videozapise na zahtjev i TV kanale uživo na jednom mjestu. Većina IPTV aplikacija i playera dostupna je samo za pametne telefone, ne i za pametne televizore. Stoga se možda pitaš kako streamati IPTV na pametnom TV-u. Onda je Chromecast divna opcija. Uz Chromecast možeš prenositi sadržaj sa svojih pametnih telefona i računala na TV. Chromecast ti omogućuje emitiranje IPTV-a s Android, iOS ili PC uređaja na televizor povezan s Chromecastom.

  Važno: Chromecast nije idealan za streaming IPTV-a. Stoga preporučamo korištenje Android box kao što je Formuler z8 ili Formuler z10 Pro u svakom slučaju.

   

  IPTV aplikacije kompatibilne s Chromecastom

  Ne dolaze sve IPTV aplikacije s podrškom za emitiranje. Nekoliko IPTV aplikacija kompatibilno je s podrškom za Cast i može emitirati video sadržaj na Smart TV i druge uređaje. GSE SMART IPTV, Perfect Player IPTV neke su od IPTV aplikacija koje podržavaju Chromecast.

  Kako gledati IPTV s Chromecastom: Android uređaji

  (1) Preuzmi IPTV aplikaciju GSE Smart IPTV Preuzmi ga i instaliraj na svoj Android pametni telefon.

  (2) Prijavi se na korisnički portal i kopiraj M3U URL.

  (3) Zalijepi popis za reprodukciju pod “Remote Playlists“.

  (4) Dodirni ikonu Cast na zaslonu i odaberi svoj Chromecast uređaj.

  1

  (5) Ako je veza uspješna, video sadržaj će se prenositi na tvoj TV.

  Primijeni Chromecast IPTV: zrcaljenje zaslona

   

  Upute za Android uređaje

  (1) Preuzmi i instaliraj bilo koju IPTV aplikaciju koju želite.

  (2) Prijavi se svojim računom ili upotrijebi M3U URL.

  (3) Prijeđi prstom prema dolje da bi otvorio/la ploču s obavijestima.

  (4) Dodirni opciju Cast.

  4

  (5) Odaberi svoj Chromecast uređaj s popisa dostupnih uređaja.

  (6) Sada pokreni IPTV aplikaciju i počni strujati video sadržaj.

  (7) Videozapis će se prikazati na tvom Chromecast uređaju.

  Korisnici Apple iOS-a

  Ne možeš izravno preslikati iOS uređaje na Chromecast poput tvog Android uređaja. Moraš koristiti aplikaciju treće strane pod nazivom Streamer za Chromecast.

  (1) Preuzmi Streamer za Chromecast sa App Store preuzmi i instaliraj ju.

  3

  (2) Pokreni aplikaciju i dodirni svoj Chromecast uređaj.

  (3) Odaberi opciju Screen Mirror i dodirni Screen Mirroring.

  (4) Zatim odaberi “Pokreni emitiranje” da bi započeo/la zrcaljenje zaslona svog iOS uređaja na Chromecast.

  (5) Nakon što se telefon preslika na TV, otvori IPTV aplikaciju i reproduciraj svoj video.

  (6) IPTV video će se preslikati na tvoj Chromecast uređaj. Za bolju orijentaciju, reproduciraj video u pejzažnom formatu.

  Kako stream-ati IPTV na Chromecastu: PC

  (1) Idi na IPTV web stranicu s koje želiš streamati pomoću preglednika Chrome.

  (2) Desnom tipkom miša klikni bilo gdje na zaslonu i odaberi opciju Cast.

  2

  (3) Odaberi svoj Chromecast uređaj s popisa dostupnih uređaja.

  (4) Odaberi karticu Cast s padajućeg izbornika “Izvori”.

  (5) Ako je veza uspješna, na TV-u će se prikazati odgovarajuća kartica.

  (6) Počni reproducirati svoj omiljeni sadržaj. Prikazat će se na tvom TV-u.

   

  FAQ

  Kako prebaciti IPTV s iPhonea na Chromecast?

  Za iPhone i iPad moraš koristiti Streamer za Chromecast.

  Mogu li primati IPTV na Chromecastu?

  Da, možeš emitirati bilo koji IPTV video na svoj Chromecast pomoću pametnog telefona ili računala.

  Koji se uređaji preporučuju za korištenje IPTV-a?

  Uglavnom preporučamo najnovije uređaje Formuler koji nude izvrsne performanse. (Formuler z10 Pro trenutno je jedan od najboljih uređaja na tržištu u cijelom svijetu.)

  Ako imaš bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno se obrati našoj službi za korisnike putem obrasca za kontakt ili e-poštom.

  E-mail: [email protected] ili na KONTAKT

  Provjeri svoju brzinu interneta!

  Za nesmetan rad TV4U World usluge potrebna ti je minimalna brzina internet preuzimanja 20mbps.

  Svjedočanstva

  Naši klijenti nas vole!

  Toliko sam tražila i patila se s ostavim prodavačima i nikako nisam mogla naći nekoga tko će mi pružiti uslugu gdje neće štekati TV kanali. NAPOKON SAM PRONAŠLA! Hvala TV4U od srca!
  Nisam tip od sporta i kojekakvih medijskih programa, ali najviše volim dokumentarne. Nakon napornog radnog dana sjednem pred TV i gledam dokumentarce. Sve pohvale.
  Onog mog muža ne mogu otjerati od TV-a. Svaki dan neka nova tekma, a hvala Bogu stavili ste preko 500 sportskih programa. Moram si kupiti TV za drugu prostoriju da mogu gledati serije. 😀
  Usprkos svim problemima, hvala Vama i ekipi koja mi je pomogla da sve ovo napravim jer sam dvije godine imala problem s bivšim providerom. Hvala Vam!